Nefes Terapisi

Nefes terapisi neye iyi gelir?

Fiziki olarak bir insanın beslenmesi tamamen doğal olsa bile solunum sisteminin yalnızca %30’unu kullandığı için vücuduna %30 oksijen aldığından kalorinin sadece bu orandaki miktarını enerjiye dönüştürebilir. Geriye kalan %70 ise bedende toksin enerji olarak kalır.

Nefesin, manevi ve duygusal yönleri ile spiritüelizm yönündeki yararları aşağıdaki yazar hakkındaki bilgilerde bulunan bağlantıda bulunduğundan burada yazmaya gerek görmüyoruz.

Nefes Terapisi ile metabolizmaya alınan oksijen miktarı artar ve bu şekilde bedenimiz toksinleri daha kolay atar.

Günümüzde modern tıbbın da kabul ettiği gibi bütün hastalıklar düşük titreşimli frekanslardan oluşmaktadır. Dr. Otto Heinrich Warburg yaptığı bilimsel çalışmalar neticesinde anaerobik ortamda üreyen ve çoğalan organizmalar nedeniyle oluşan 50 hastalık olduğunu tespit etmiştir. Belirlenen hastalıklardan biri ise günümüzün vebası kanser olup, araştırmacının dünya çapında ilgi gören bu araştırması ile Nobel ödülü kazanmıştır.

Bugün için dünyada çoğu doktor, çeşitli hastalıkların iyileştirilmesinde tedaviye destek amaçlı olarak Nefes Terapisi de tavsiye etmektedir.

Dikkat (uyarı) : Herhangi bir sağlık probleminiz var ise hiçbir Nefes Terapisti sizi iyileştireceğini edeceğini iddia edemez. Sağlık sorunlarında gidilecek yegane adres mutlaka bir hekime başvurmaktır.

Anaerobik mikroorganizmaların neden olduğu hastalıklarda tedaviye destek amaçlı uygulanan Nefes neye iyi gelir?

  1. Kronik yorgunluğa
  2. Uykusuzluğa
  3. Stres ile mücadeleye
  4. Kaygıya ve anksiyete bozukluğuna
  5. Depresyona
  6. Panik atağa
  7. Manik depresif duygulanım bozukluğuna
  8. Astıma
  9. Baş ağrısına
  10. Migrene
  11. Sigara, alkol, uyuşturucu bağımlılığına

iyi gelir.

Yazının Nefes Terapisti ve Spiritüel Koç olan yazarı ve daha detaylı bilgiler için tıklayınız.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.